Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber har vunnet 68. enkeltseirer i World Cup. (Foto: NTB)

Kombinert-Norge nådde milepæl

Jarl Magnus Riiber herjet i Seefeld i helgen. Nå har Norge tatt hele 200. individuelle kombinertseirer på herresiden i World Cup-sammenheng.

Det har ingen andre nasjoner klart.

– En stor milepæl. Dette er enormt stort. Vi som jobber med dette i det daglige, ser oss imidlertid ikke så ofte bakover. Nå handler alt om å optimalisere for helgen i Otepää og resten av sesongen. Samtidig er det unektelig artig å se tilbake på norsk suksess i kombinertsporten, sier sportssjef Ivar Stuan.

Riiber vant tre av tre renn i Seefeld. Totalt har fjorårets VM-konge hele 68 seirer i World Cup.

– Jarl er en unik utøver. Han har tatt en tredel av de norske triumfene. Holder han seg frisk og skadefri, er jeg helt sikker på at Jarl alene vil passere 100 seirer. Glem ikke at den største prestasjonen er å vinne World Cup sammenlagt. Da er du best gjennom hele sesongen, sier Stuan.

 

nif-epi04, 04