Hopp til innhold

Ivar Stuan nyter stor suksess som sportssjef i kombinert. (Foto: Steinar Bjerkmann / NSF)

Julehilsen fra Ivar

Hei, alle kombinertvenner. 2023 har vært et magisk år for Norsk Kombinert.

Fem gull og rent bord i VM i Planica sier sitt, i tillegg vant Gyda World Cup sammenlagt etter en sesong der hun ble ubeseiret og hele kvinnelaget tok nasjonscupen. Dere har alle bidratt til å gjøre dette mulig. 

Vi på kombinertlandslaget scorer på topp på veldig mange fronter, vi setter rekorder på logoeksponeringsmålinger, TV-tid og veldig mye av det vi måler løpende. Æren for Kombinerts framgang går til dere alle det er veldig mange som fortjener ros i denne sammenheng. 

Og vi har startet årets sesong på samme måte med mye TV-tid og fantastiske resultater, 7 av 7 konkurranser er vunnet og det er blitt trippel norsk på 4 av de 7. 

Vi gleder oss til fortsettelsen og ikke minst til Ramsau kommende helg, og en god juleferie der vi skal trene og lade batteriene for mange spennende helger inn i det nye året. For meg blir det siste jul hjemme på gården sammen med familien. På nyåret blir det mindre gris og mer kombinert på meg som sportssjef. 

Jeg håper dere alle får en fredfull julefeiring med deres nærmeste. Samtidig benytter jeg anledningen til å ønske dere et riktig godt nytt år. Vi legger lista høyt og sikter mot at 2024 også blir et kombinertår dominert av de de norske fargene i rødt, hvitt og blått. 

 

Med ønske om en riktig god jul og et riktig godt nytt år! 
Ivar Stuan, sportssjef Kombinertlandslaget 

NIF-EPI02, 02