Hopp til innhold

Fantastisk Young Stars-helg i snørike Trysil

For tiende gang var Kombinert-Norge samlet til Young Stars-samling. Hele 130 mennesker med hjerte for kombinert og skiglede var på plass i Trysil sist helg.

– Det gjør rett og slett godt i sjela å se så mange glade barn og ungdommer på ski i vinterlige omgivelser, sier Jan Christian Bjørn. 

Utviklingssjefen i NSF kombinert stråler når han prater om Young Stars-prosjektet. Målet er å få med flest mulig barn og unge på skileik og kombinertmoro. Utøvere, foreldre, trenere og NSF kombinert var samlet.  

– Landslagets smøreteam tok dessuten turen, ens ærend fra svenske Idre, for å gi tips til de unge og lovende løperne våre. Det er stort fokus på samhold og sosial aktivitet på disse samlingene, og jeg tror både utøverne og foreldrene setter pris på det. Her blir man kjent på tvers av klubber, kretser og regioner, sier Bjørn. 

Team Olympiaparken stilte med trenere. Målet var at alle utøverne skulle bli sett, og nettopp det ble innfridd i de vinterlige omgivelsene på Trysil. 

– Vi arrangerte skileik, bygde hoppbakker og arrangerte hopprenn på langrennsski. Mellom øktene ble det også tid til bowling og en tur i badelandet. Nå føler vi virkelig at sesongen kan starte for fullt, sier Bjørn. 

Se video fra samlingen i Trysil her:

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Kombinertlandslaget (@kombinertlandslaget)

NIF-EPI01, 01