Hopp til innhold

Kasper Moen Flatla må stå over helgens World Cup-renn i Otepää. (Foto: Geir Olsen / NTB)

Covid-19 stopper Moen Flatla

Kasper Moen Flatla reiser hjem fra Estland. Jardar-utøveren testet positivt for korona torsdag morgen.

Moen Flatla skulle egentlig gått World Cup i Otepää til helgen. 

– Sykt kjipt å bli smittet nå som jeg fikk sjansen i World Cup igjen og føler at jeg er i bra form. Det har ikke akkurat vært en sesong med masse flyt, så det er en stor nedtur å ikke få muligheten til å vise seg fram og kjempe om de ledige plassene til VM og framtidige WC-konkurranser. Formen er heldigvis mye bedre enn den kunne ha vært, så håper å være tilbake i rolig trening igjen om ikke altfor lenge, sier Moen Flatla.

– Fryktelig synd for Kasper som mistet én konkurranse på Lillehammer på grunn av hoppdressen og som igjen går glipp av en mulighet. Han har hoppet bra og er med i kampen om VM-plass. Viktigst nå er å komme seg hjem og bli klar igjen når neste sjanse dukker opp, sier sportssjef Ivar Stuan.

– Kasper testet positivt på en hurtigtest torsdag morgen. Alle andre er friske. Vi lever under et strengt smittevernregime og alle bruker munnbind, holder avstand og spriter hendene regelmessig, sier landslagstrener Jan Schmid.


Kasper Moen Flatla i aksjon på Lillehammer tidligere i sesongen. Foto: Geir Olsen / NTB

NIF-EPI01, 01