Hopp til innhold

Stem på Jarl

Bli med og stem på årets navn i norsk idrett. Vår egen Jarl Magnus Riiber er blant de nominerte.

Stem her

Hele fire personer fra kombinertfamilien er nominert til priser under lørdagens Idrettsgalla:
Gyda Westvold Hansen – Årets kvinnelige utøver
Jørgen Graabak – Årets mannlige utøver
Jarl Magnus Riiber – Årets navn
Jan Schmid – Årets trener

Litt ekstra gøy for oss er at Jan Schmid også er nominert som årets trener i Estland. I det daglige trener nemlig estiske Kristjan Ilves med det norske kombinertlandslaget. Det blir lagt merke til at Ilves har klatret opp i verdenstoppen med norsk hjelp.

Gyda Westvold Hansen er i tillegg på listen over kandidater til årets kvinnelige utøver hos det internasjonale sportsjournalistforbundet AIPS.

– Kombinert står sterkt både i Norge og i utlandet. Vi er stolte over at hele fire utøvere/trenere er nominert foran Idrettsgallaen. Det har uten tvil vært mange sterke norske prestasjoner uansett idrett i 2022. Vi gleder oss stort over det som skjer i norsk idrett. Tenk at et så lite land gjør seg så bemerket både i sommer- og vinteridrettene. Selv håper vi å fortsette å levere på øverste hylle. Denne sesongen handler det meste om ski-VM i Planica og World Cup for vår del, samt kampen om å få kvinnene med i OL i Cortina i 2026, sier sportssjef Ivar Stuan.

 Følg Idrettsgallaen på NRK1 lørdag fra 19:50.

NIF-EPI03, 03