Hopp til innhold

Gyda Westvold Hansen blir Craft Champion. (Foto: Erik Johansen / NTB)

Gyda blir Craft-ambassadør

Regjerende verdensmester Gyda Westvold Hansen blir Craft Champion.

Vår partner innen bekledning, Craft, har innledet et samarbeid med verdens beste kvinnelige kombinertutøver: Gyda Westvold Hansen. 

– Vi i Craft ønsker å lansere Gyda som en av våre Craft Champions da hun er et godt forbilde for idretten. Gyda er målrettet og viljesterk og selvsagt er det en stor bonus at hun er verdensmester i kombinert for kvinner. Vi gleder oss til å jobbe med Gyda i årene fremover og være på lag med hele kombinertlandslaget, sier Caroline Graham, markedssjef i New Wawe Norway.

Denne våren handler mye om kampen for å få Gyda og de andre kombinertkvinnene med på programmet i Cortina-OL i 2026.

– Vi ønsker også å støtte Gyda og hele kombinertmiljøet i kampen om å få kvinner med i OL. Vi vil gjøre det vi kan for å være med å påvirke IOC til å la kombinertkvinner delta i OL i Cortina i 2026. Swix har frontet kampanjen mot IOC og startet en stor underskriftskampanje som vi vil markedsføre denne uken i forbindelse med lanseringen av Gyda som vår Craft Champion, sier Graham videre.

 
 
 
Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av Kombinertlandslaget (@kombinertlandslaget)

NIF-EPI02, 02