Hopp til innhold

Gyda Westvold Hansen og Jens Lurås Oftebro kunne smiile etter triumfer i sommermesterskapet.

Hansen og Oftebro til topps i sommermesterskapet

Gyda Westvold Hansen og Jens Lurås Oftebro tok hver sin suverene seier i sommermesterskapet på Lillehammer.

Hansen og Oftebro sikret seg begge svært solid ledelse etter hoppingen i Lysgårdsbakken fredag morgen. Begge imponerte senere på rulleski på Birkebeineren skistadion.

 Det ble en fin dag. Jeg gjennomførte et ganske bra hopp. Det gikk ganske fint også i rulleskiløypa. Jeg gikk bra teknisk, men merker at jeg fortsatt mangler noen hardøkter i kroppen, sa Westvold Hansen.

Hun vant hele 1.56,2 min. foran italienske Annika Sieff. Veronia Gianmoena sørget for at det også ble italiensk på tredjeplass.

 En veldig fin dag. Det begynte bra i bakken for min del. Det var litt varierende i bakken, men jeg klarte å takle det fint. Da handlet det om å gå jevnt og i mitt eget løp. Jeg føler jeg er i rute til vinteren, sa Oftebro.

1.35,1 min. skilte ned til toer Andreas Skoglund, mens estiske Kristjan Ilves ble nummer tre i fredagens sommermesterskap. Jarl Magnus Riiber og Jørgen Graabak deltok ikke fredag.

Supersprint står på programmet i Lillehammer sentrum lørdag.

Full resultatservice på kjump.no

NIF-EPI03, 03