Hopp til innhold

Peder Sandell gir seg

Peder Sandell gir seg som hovedtrener for herrenes kombinertlandslag. Dermed må sportssjef Ivar Stuan ut på jakt for å lande trenerkabalen inn mot den endelige OL-satsingen kommende uker.

Sandell har vært engasjert i ulike trenerroller for kombinert de siste fem sesongene, de to siste årene har han vært hovedtrener. Etter at Sandell overtok sjefsansvaret på trenersiden, har Norge vært verdens beste kombinertnasjon.
– Jeg vil takke Peder for en strålende jobb hos oss, og det blir ikke lett å erstatte en kapasitet som ham, sier sportssjef Ivar Stuan.

Sandell jobber i Norges Skiforbund frem til 1. juni, men vil ta ut endel ferie. Det betyr at siste ordinære arbeidsdag er 21. april.

Sesongoppkjøringa til OL starter allerede 1. mai, men sportssjef Ivar Stuan er allerede i gang med å løse trenerkabalen.
– Vi har OL i Beijing kommende sesong hvor vi har målsettinger om å vinne OL-gull. Deretter har vi VM i Planica 2023 og VM i Trondheim 2025. Vi ønsker å lande den endelige langsiktige trenerkabalen innen det planlagte landslagsuttaket onsdag 5. mai, sier sportssjef Stuan.

Sandell har allerede fått seg ny jobb. I sommer starter han i ny jobb i Sector Alarm Group i Oslo. Den avtroppende kombinertsjefen har fått stilling som Head of Culture & Engagement i selskapet.  

NIF-EPI03, 03