Hopp til innhold

Klart for verdenscup i Granåsen

Kombinertgutta er klar for verdenscup på hjemmebane, les mer om uttaket her.

–Vi stiller med tidenes sterkeste tropp i Trondheim etter en ufrivillig pause på to helger. Jarl Magnus Riiber er klar for å forsvare den gule trøya, og det samme er hjemmehåpet Jørgen Graabak med tanke på sin annenplass i verdenscupen før helgas renn. Troppen består av unge lovende og etablerte løpere, alle har potensiale til å ta verdenscup poeng, forteller sportssjef for kombinert Ivar Stuan.

Lørdag og søndag er det kombinertrenn samtidig som Skitour, det blir nok derfor god stemning og bra med folkeliv i Trondheim kommende helg. Jarl Magnus Riiber har hatt en sterk sesong og leder verdenscupen sammenlagt, bak han kommer trønderen Jørgen Graabak som nå får konkurrere på hjemmebane. I fjor vant Jarl M. Riiber i Granåsen og håper på å gjøre det samme også i år.

Norge stiller med 11 utøvere til start i lørdagens kombinertrenn, søndag er det bare 9 som får stille. Dette blir avgjort ut i fra resultatene de leverer lørdag da Norge ikke har nasjonal kvote i søndagens renn. Andreas Skoglund og Jens Lurås Oftebro har allerede sikret plass i og med at de tok medalje i junior VM 2019, Lars Ivar Skaarset er også sikret plass gjennom COC periode 2. 

Lørdag:
Jarl Magnus Riiber, IL Heming
Jørgen Graabak, Byåsen Idrettslag
Jens Lurås Oftebro, IL Jardar
Espen Bjørnstad, Byåsen Idrettslag
Espen Andersen, Lommedalens IL
Magnus Krog, Høydalsmo IL
Einar Lurås Oftebro, IL Jardar
Harald Riiber, IL Heming
Leif Thorbjørn Næsvold, Røykenhopp
Lars Ivar Skaarset, Søre Ål IL
Sindre Ure Søtvik, IL Eldar 

Søndag:
Jens Lurås Oftebro, IL Jardar
Andreas Skoglund, Molde og Omegn IF
Lars Ivar Skaarset, Søre Ål IL

NIF-EPI02, 02