Hopp til innhold

Camp 1881

8. februar arrangerte vi Camp 1881 i forbindelse med Tour de Bærum og for andre gang har vi dermed arrangert vinterens morsomste eventyr.

–Kombinert er en krevende idrett, man skal ikke bare gå på ski, men også hoppe. Derfor har det aldri vært tusenvis av kombinertutøvere, likevel ser vi en stabil økning og positive tall innen sporten. Både på junior- og i Norgescupen har det aldri vært et høyere nivå enn nå. Jentene skal for første gang få være med til VM i Oberstdorf neste år og det er viktig for oss at de har samme muligheter og rettigheter som guttene, derfor jobber vi hardt med å legge til rette for det, sier sportssjef for kombinert Ivar Stuan

Camp 1881 er et rekrutteringsprosjekt for kombinert. I samarbeid med opplysningen 1881 jobber vi med å informere og vise dagens barn og unge kombinertsporten. Dette samarbeidet gjør at vi får vist frem hva kombinert går ut på og forhåpentligvis rekruttert jenter og gutter som kan være med oss i mange år fremover. 

Det var over 500 påmeldte i år, det ble en fantastisk dag i Vestmarksetra med så mange engasjerte og aktive barn i alle aldre. 

Øvelsene bestod av 100m sprint (fristil) og bakker i ulike størrelser så hver enkelt utøver kunne selv bestemme hvor de ville hoppe.

Tidene fra disse to øvelsene ble lagt sammen, resultatene kan dere se her: http://www.tourdebaerum.no/resultatlister/

NIF-EPI02, 02