Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber og Jørgen Graabak (NTB scanpix)

Åtte utøvere til Oberstdorf

Verdenscupleder Jarl Magnus Riiber får med seg sju lagkamerater til prøve-VM i Oberstdorf.

– Vi er klare til å konkurrere i løvenes hule i Tyskland. Dette blir et av sesongens store høydepunkter. Nå reiser vi til stedet hvor tyskerne skal vinne VM-gull neste år. Selvfølgelig har de lyst til å slå oss, og de har vist god fremgang siste ukene. De kommer garantert til å bite hardt fra seg, sier sportssjef Ivar Stuan.

Etter en frihelg for konkurranser, er verdens beste kombinertlandslag klare for en viktig generalprøve foran neste års ski-VM. Mens Jarl Magnus Riiber reiste hjem etter Val di Fiemme for å trene på Sjusjøen, har resten av Oberstdorf-troppen trent i østerrikske Kleinwalsertal (rett ved Oberstdorf) siste uka. Espen Bjørnstad var riktignok først noen dager i Kleinwalsertal før han valgte å reise hjem til Trondheim for å trene på hjemmebane i noen dager. 

Det er teamkonkurranse i Oberstdorf lørdag, mens det er individuell konkurranse søndag.

Disse stiller i Oberstdorf:
Jarl Magnus Riiber, IL Heming
Einar Oftebro, IL Jardar
Espen Andersen, Lommedalens IL
Jørgen Graabak, Byåsen IL
Espen Bjørnstad, Byaasen Skiklub
Kasper Moen Flatla, IL Jardar
Jens Lurås Oftebro, IL Jardar
Magnus Krog, Høydalsmo IL

NIF-EPI03, 03