Hopp til innhold

Magnus Moan (NTB scanpix)

Engasjert i skiforbundet

Magnus Moan (35) er engasjert som sponsorselger for kombinert.

Den tidligere landslagsløperen med flest strake VM-medaljer i nordiske grener har valgt seg ut en ny vei. Magnus Moan skal selge sin egen idrett til næringslivet der kombinertjentene er førsteprioritet.

– Magnus er engasjert for å utnytte den gode sesongen vi har hatt, og for å utfylle oss på salgssiden. Vi vet at han har mye å bidra med, og vi ønsker å få på plass sponsorer som kan være med oss på kvinnesiden. I 2021 er det tidenes første VM for kombinertjentene i Oberstdorf, og de fortjener de samme rettighetene og mulighetene som gutta. Fremover blir svært viktig for oss å få øynene opp for jentene, sier sportssjef for kombinert, Ivar Stuan.

Den ferske idrettspensjonisten starten i jobben 1. april.

NIF-EPI01, 01