Hopp til innhold

Øverst fra venstre: Harald Riiber, Espen Bjørnstad og Simen Tiller. Nederst fra venstre: Einar- og Jens Oftebro

I rute til sesongstart

Mens B-landslaget fikk prøve seg i Sommer Grand Prix-rennene i Oberstdorf og Tschagguns, prioriterte A-landslaget samling i Planica.

Flere av Norges nest beste utøvere fikk verdifull matching i rennene i Østerrike og i Tyskland. Espen Bjørnstad (16. plass) og Harald Riiber (22. plass) fikk i tillegg med seg et par gode plasseringer fra rennene.

A-landslaget avsluttet nylig en vellykket samling i slovenske Planica. Laget er i rute foran den viktige OL-sesongen.

Fra midten av august var A-landslaget samlet for en lengre samling i Planica over ti dager. Om en uke er det ny samling i Lillehammer, mens det i månedsskiftet september/oktober er klart for en ny to ukers samling i Planica/Val Senales med deltakelse i sommer Grand Prix-finalen i Planica.

Mikko Kokslien reiste hjem fra samlingen i Planica på grunn av sykdom, men ellers gikk det meste på skinner for de øvrige landslagsutøverne.

Prosjekt «Beijing 2022» startet opp i sommer under ledelse av Håvard Klemetsen og Ole Martin Storlien. Prosjektet er godt i gang. Norges Skiforbund har med støtte fra Olympiatoppen også satt i gang et prosjekt i samarbeid med kombinert for å utvikle jentekombinert. 

Norge sendte også en solid tropp med gutter og jenter til Youth Cup i Oberstdorf siste helga i august hvor de norske utøverne leverte gode resultater.

NIF-EPI01, 01