Hopp til innhold

Espen Andersen (NTB scanpix)

10 utøvere til Lillehammer

Norges Skiforbund Kombinert har uttatt 10 utøvere til verdenscuprennene i Lillehammer til helga.

Det er lagkonkurranse lørdag, mens det er individuelt renn søndag i Lillehammer.

Jarl Magnus Riiber er tilbake på det norske laget etter en forkjølelsesperiode, mens Magnus Krog må stå over på grunn av sykdom. Ellers får det samme laget fra Ruka prøve seg på hjemmebane i Lillehammer i tillegg til Truls Johansen, Espen Bjørnstad, Harald Riiber og Riiber. Dermed vil det være ti kombinertutøvere på startstreken til helga.

Espen Andersen er bare åtte poeng unna «gul trøye» etter helgas renn. Andersen gikk i gult lørdag etter fredagens seier. Til helga håper landslagssjef Kristian Hammer at flere viser seg frem i toppen.

- Mikko og Magnus (Moan) fikk det ikke skikkelig til i helga. Ellers blir det spennende å se hva Jarl Magnus Riiber kan klare etter sykdomsperioden i tillegg til utøverne i nasjonal gruppe, sier Hammer.

Disse stiller for Norge:
Magnus Moan, Byåsen IL
Jørgen Graabak, Byåsen IL
Jan Schmid, Sjetne IL
Mikko Kokslien, Søre Ål IL
Espen Andersen, Lommedalens IL
Sindre Ure Søtvik, Eldar IL
Jarl Magnus Riiber, IL Heming
Truls Johansen, Elverum Hopp
Espen Dahlhaug Bjørnstad, Byaasen Skiklub
Harald Riiber, IL Heming

Arrangørenes nettsider, worldcuplillehammer.no

NIF-EPI02, 02