Hopp til innhold

Vil til topps!

Det er klart for folkefest i Trondheim når verdenscupen i kombinert inntar Granåsen tirsdag.

Blant utøverne som stiller til start er helgens vinner fra Kollen, Jarl Riiber og forårets vinner fra Granåsen Magnus Moan. Det har ikke klaffet helt for Moan så langt i sesongen, og trønderen er sugen på revansje på hjemmebane.

 - Det norske laget ser frem til nye World Cup-renn i Norge. Det var en fantastisk helg i Kollen med sier til Jarl Riiber, men vi har likevel mange løpere som er revansjesugne etter at de ikke fikk ut det de var gode for. Det passer derfor bra med to nye renn på hjemmebane så kort tid etter, sier sportssjef Sverre Rotevatn.

Det er konkurranser i kombinert både tirsdag og onsdag.
For fullt program se arrangørens hjemmesider.

Disse utøverne er tatt ut til Granåsen:
World Cup-kvote
Espen Andersen, Lommedalens IL
Jarl Riiber, IL Heming
Magnus Moan, Byåsen IL
Håvard Klemetsen, Kautokeino IL
Magnus Krog Høydalsmo IL
Jørgen Graabak, Byåsen IL
Jan Schmid, Sjetne IL
Mikko Kokslien, Søre Ål IL

Nasjonal kvote
Harald Riiber, IL Heming
Audun Hokholt, Skimt
Thomas Kjelbotn, Bardu IL

 - Trondheim har arrangert fantastiske konkurranser de to siste sesongene og vi gleder oss til konkurrere i Granåsen på tirsdag og onsdag. Værmeldingen ser bra ut og alt ligger til rette for enda en folkefest, avslutter Rotevatn. 

nif-epi04, 04