Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber i aksjon i dagens kombinertrenn i Lahtis. (NTB scanpix)

- Ingen brudd eller andre skader

Jarl Magnus Riiber (18) er tilbake fra sykehuset etter dagens uhell i langrennsdelen i kombinertrennet i Lahtis.

Det var på den siste etappen i lagsprinten at uhellet var ute. Ulykkesfuglen fra IL Heming fikk skuldra ut av ledd da de fleste trodde at det hele skulle stå mellom Norge og Tyskland i kampen om seieren. 

- Skuldra er satt på plass igjen. På sykehuset ble det ikke påvist brudd eller andre typer skader, men det er fortsatt uvisst hvor lenge Jarl blir ute. I samråd med vår fysioterapeut og lege, samt helseansvarlige i junior-VM, reiser Jarl ikke til Romania søndag. Han reiser i stedet  hjem til Norge for videre oppfølging på skuldra, forteller landslagstrener Bjørn Kåre Ingebrigtsen.

NIF-EPI01, 01