Hopp til innhold

Sverre Rotevatn (NTB scanpix)

Gir seg etter sesongen

Sportssjef Sverre Rotevatn (39) gir seg når sesongen er ferdig sesongen etter fem år i jobben som sportssjef i kombinert.

Den avtroppende sportssjefen i kombinert har jobbet totalt ni år i skiforbundet. I tillegg til fem år som sportssjef har han fire år bak seg med bredde- og rekrutteringsarbeid bak seg i Norges Skiforbund Kombinert. Rotevatn kan se tilbake på en rekke fremragende resultater for de norske kombinertløperne, med blant annet to gull, en sølv og en bronse i Sochi-OL 2014 som kronen på verket.

- Jeg har jobbet sentralt i en av verdens ledende kombinertnasjoner i ni år. Alt har sin tid - også dette engasjementet. Selv om vi ved inngangen til tre spennende mesterskapssesonger står med et støtteapparat og utøvere med enormt potensiale, føler jeg at tiden er inne for min del til å overlate ansvaret til andre. Jeg har flyttet til Lillehammer med familien. Jeg ønsker å søke nye utfordringer, først og fremst i Mjøsregionen, sier Rotevatn.

Leder av kombinertkomiteen i Norges Skiforbund, Paul Einar Borgen, forteller at Rotevatn har gjort en utmerket jobb for norsk kombinertsport gjennom ni år.
- Vi har hatt en klar styrking av bredde og rekrutteringsarbeidet, samtidig som løperne har prestert sterkt i både COC og i World Cup. Vi vil gjerne få takke Sverre for det store arbeidet som er lagt ned og ønske ham lykke til videre med nye utfordringer. Norsk kombinertsport har store ambisjoner for VM i Lahti neste år, OL i Pyeongchang 2018 og et nytt påfølgende VM i Seefeld i 2019. Vi er i full gang med å finne kandidater til å ta over som kombinertsjef i de kommende sesongene, sier Borgen.

nif-epi04, 04