Hopp til innhold

Håvard Klemetsen vant foran Jan Schmid

Klemetsen sommermester

Håvard Klemetsen vant søndagens sommermesterskap foran Jan Schmid og Mikko Kokslien.

Resultater på skiforbundet.no

Håvard Klemetsen var best.

Det ble et svært spennende renn. Mellom de tre beste skilte det bare åtte sekunder i mål. Håvard Klemetsen ledet etter hoppinga. I langrenndelen gikk Klemetsen mye sammen med Jan Schmid. Klemetsen og Schmid holdt unna for de øvrige konkurrentene. Mikko Kokslien nærmet seg meter for meter, men ble for sliten på sisterunden. Schmid fikk noen sekunders ledelse på Håvard på sisterunden, men Håvard klarte å tette luka rett før mål. I spurten var Håvard fullstendig overlegen.

Mikko Kokslien gikk et sterkt løp.

Harald Riiber imponerte med fjerdeplass og slo lillebror jarl.