Hopp til innhold

Magnus Moan

Kongepokal til Magnus Moan

Magnus Moans sikret seg sin sjette kongepokal i karreiren fredag. Lørdag sikret han gull nr. 2 i lagkonkurransen for Sør-Trøndelag.

Moan vant årets kongepokal etter seier i kombinertøvelsen med strafferunder. Det ble dramatisk på oppløpet hvor Magnus Krog var den som var i klar ledelse, men så falt han og hjemmeløperen Moan lot seg ikke be to ganger. Det var Håvard Klemetsen som ledet etter hoppdelen foran Krog og Jan Schmid, mens Moan hadde en strafferunde å ta igjen på trekløveret. 

Magnus Moan gikk sikret at laggullet i kombinert-NM gikk til Sør-Trøndelag lørdag. Christian Ingebrigtsen og Jan Schmid gikk også på laget. Fredag tok Moan kongepokalen i øvelsen med strafferunder. Lørdag var han ankermann. Hedmark fulgte på annenplass, mens Akershus ble nummer tre.

Forhåndsssak
Det nærmer seg NM i Granåsen. Det settes opp kongepokal under fredagens renn, så her er det bare å legge seg i hardtrening.

Fredag er det Penalty race og lørdag er det lag-NM.

Rennprogram:
Fredag: Kl. 15.30 Prøveomgang K-90/18.00: Langrenn.
Lørdag: Kl. 11.00 Prøveomgang K-90/Kl 1400 3*5 km Langrenn.

Innbydelse

nif-epi04, 04