Hopp til innhold

Auto Plan er en stolt sponsor av Kombinertlandslaget. Her ser vi sportssjef Sverre Rotevatn (t.v.) og daglig leder for Auto Plan, Tormod Kvam.

Ny sponsoravtale

Norges Skiforbund Kombinert og Auto Plan har inngått en sponsoravtale. - Kombinertlandslaget skal bruke tiden på kjernevirksomheten sin, så tar vi oss av bilene, forteller salgs og markedssjef i Auto Plan, Stian Laurin Eriksen.

Sportssjef Sverre Rotevatn er meget godt fornøyd med den nye avtalen.
- Vi er svært fornøyde med å få Auto Plan som sponsor. Det er kostnadskrevende å drive med toppidrett og vi er derfor helt avhengige av å ha gode samarbeidspartnere. Auto Plan er offensive og ambisiøse, det samme er vi. Sånn sett passer vi godt sammen, sier han.Stian Laurin Eriksen mener Auto Plans virksomhet har mange likheter med hva en kombinertløper må ha av kvaliteter for å lykkes i både bakken og i sporet.

- Vi sørger for enkelt bilhold. Kombinertlandslaget har fått oppleve hvor enkelt bilhold kan være.. Nøyaktighet og en stor porsjon integritet er avgjørende for å lykkes, sier han.


Jørgen Graabak, Jan Schmid og Magnus Moan.

Fakta
Auto Plan AS har virksomhetsområde innen Bilutleie, Biladministrasjon og Leasing, og er et selskap i Sulland Gruppen AS. Sulland Gruppen er et av Norges største privateide bilkonsern bestående av 24 aksjeselskaper med til sammen 620 ansatte. Konsernets omsetning i 2014 var 3 MRD kr, og cirka 10.500 biler. Auto Plan AS omsatte i 2014 for 413 millioner kroner. Auto Plan er 30 ansatte fordelt på Hamar/Oslo. Gruppen besitter stor kompetanse på salg og administrasjon av denne type storbrukeravtaler. Auto Plan AS ble stiftet 30.08.1999.. Vi har stordriftsfordeler ved alle bilenes faste og variable kostnader.

NIF-EPI01, 01