Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber (NTB Scanpix)

Riiber til Frankrike

Norges Skiforbund sender syv utøvere til helgas World Cup-renn i franske Chaux-Neuve.

17 år gamle Jarl Magnus Riiber får sin internasjonale World Cup-debut i Frankrike til helga. Riiber gikk blant annet inn til 28. plass på Lillehammer første helga i desember etter blant annet knallsterk hopping. Det unge kombinerttalentet fra Heming er kjent for å ha sin styrke i bakken. To uker før nyttårshopprennet i Garmisch slo han hele den norske hoppeliten i et norgescuprenn i Vikersund.

- Det blir spennende å ha med en løper med så mye spisskompetanse på hoppdelen. Han har prestert bra i norgescupen, og vi ønsker derfor å matche han mot de beste i verden fram mot junior-VM, sier sportssjef Sverre Rotevatn.

Det er individuelt renn lørdag, mens det er teamsprint søndag. 

Mer om rennene i Chaux-Neuve på fisski.com

Disse stiller for Norge:
Jørgen Graabak, Byåsen IL
Magnus Krog, Høydalsmo IL
Mikko Kokslien, Søre Ål IL
Håvard Klemetsen, Kautokeino IL
Jan Schmid, Sjetne IL
Jarl Magnus Riiber, IL Heming
Magnus Moan, Byåsen IL

NIF-EPI03, 03