Hopp til innhold

Jarl Magnus Riiber (NTB Scanpix)

Riiber til Frankrike

Norges Skiforbund sender syv utøvere til helgas World Cup-renn i franske Chaux-Neuve.

17 år gamle Jarl Magnus Riiber får sin internasjonale World Cup-debut i Frankrike til helga. Riiber gikk blant annet inn til 28. plass på Lillehammer første helga i desember etter blant annet knallsterk hopping. Det unge kombinerttalentet fra Heming er kjent for å ha sin styrke i bakken. To uker før nyttårshopprennet i Garmisch slo han hele den norske hoppeliten i et norgescuprenn i Vikersund.

- Det blir spennende å ha med en løper med så mye spisskompetanse på hoppdelen. Han har prestert bra i norgescupen, og vi ønsker derfor å matche han mot de beste i verden fram mot junior-VM, sier sportssjef Sverre Rotevatn.

Det er individuelt renn lørdag, mens det er teamsprint søndag. 

Mer om rennene i Chaux-Neuve på fisski.com

Disse stiller for Norge:
Jørgen Graabak, Byåsen IL
Magnus Krog, Høydalsmo IL
Mikko Kokslien, Søre Ål IL
Håvard Klemetsen, Kautokeino IL
Jan Schmid, Sjetne IL
Jarl Magnus Riiber, IL Heming
Magnus Moan, Byåsen IL