Hopp til innhold

Magnus Moan

Magnus Moan har gode minner fra Schonach. Her forteller han om forventninger til helgens verdenscup.

Julen er over og det er endelig klart for nytt verdenscuprenn. Denne gangen skal vi til tyske Schonach. I fjor var det Magnus Moan som sto øverst på pallen, så denne uken har vi tatt en prat med han om tanker og forventninger rundt helgens renn.

Sesongen startet ikke helt optimalt for deg med mye sykdom, hvordan har du brukt “juleferien” for å være klar for helgens renn?

- Jeg måtte stå over Ramsau pga av en ny runde med sykdom, og jeg hadde håpet at sykdommen skulle slippe når jeg var hjemme igjen. Jeg har blitt bedre og bedre, men har småhanglet gjennom hele jula. Den treningen jeg har fått gjennomført har jeg fått gjort med høy kvalitet.

 Du vant verdenscuprennet I Schonach I fjor, hvilke forventninger har du til helgens renn?

- Jeg tok min første World Cup seier i Schonach i fjor. Jeg har som sagt fått gjennomført noen gode treninger i Granåsen, og jeg forventer av meg selv at jeg leverer hopp på det nivået jeg har gjort hjemme.

I løypa er jeg blank, jeg har ikke fått forberedt meg slik jeg skulle ønske. Jeg kommer nok til å gå fort, men noen toppløp kan man ikke forvente.

 Hvem tror du blir dine største konkurrenter?

- Det er så mange om beinet i kombinert i dag, så det blir vanskelig å trekke frem noen.

 Hva er ditt beste minne fra Schonach?

- Mitt beste minne må bli seieren fra i fjor. Utrolig stort å være en av de som har fått kloa i schwartswald pokalen

Hva liker du aller best ved denne plassen?

- Etter at de bygde om bakken kommer den et godt stykke opp på lista. Publikum og stemningen rundt løypa er også veldig bra

NIF-EPI01, 01