Hopp til innhold

Strålende kombinerthelg i Gausdal

Gausdal Skilag trosset tungt snøfall og fikk gjennomført et veldig flott kombinertarrangement. Se video fra de spennende duellene.

I K40 ble helgen gjennomført som planlagt, ett hopprenn med 2 omganger, hver dag. Det tunge snøfallet gjorde det imidlertid umulig å gjennomføre hopprennet i K62 på lørdag. Begge rennene her ble derfor gjennomført søndag, men henholdsvis to omganger og en omgang.

Langrennene gikk som planlagt, i flotte løyper på sletta og jordene rundt bakken. På nyfallen 0-snø ble dette en sugende og tung løype som skilte godt og krevde sitt av utøverne. Det passet fint etter 2 raske RC langrenn tidligere i vinter i Steinkjer og Lierberget.

Med utsettelsen av hopprennet i K62 ble det begge dager fellesstart for RC2 og RC1, med mange tøffe dueller og stor fart.  Her fikk alle godt utbytte av å ligge i felt samtididg som de tette duellene bidro til flere spurtdueller.

Totalt deltok det 42 på Normaldistansen på lørdag og 40 på Sprintdisitansen søndag, inklusive 7 jenter begge dager. Det er oppløftende å se så mange deltakere. RC2 Starten lørdag, med 20 gutter og 3 jenter på startstreken, ble en fartsfylt affære.

Utrolige mange gode skiløpere som i realiteten opptrer som skikunstnere.

Lørdag fikk vi disse vinnerne:

RC3 Jenter: Karoline Bjerke Skatvedt, Trøgstad Skiklubb.

RC3 Gutter:Halvor Lutnes, Trysilgutten IL

RC2 Jenter: Tonje Bakke, Elverum Hopp

RC2 Gutter: Jørgen Oliver Strøm, Alta IF

RC1 Gutter: Lars Ivar Skårset, Søre Ål IL

 

Søndag fikk vi disse vinnerne:

RC3 Jenter: Karoline Bjerke Skatvedt, Trøgstad Skiklubb.

RC3 Gutter: Eskil Kveen, Markana IL,

RC2 Jenter: Tonje Bakke, Elverum Hopp

RC2 Gutter: Jørgen Oliver Strøm, Alta IF, delt med Henrik Busterud, Vang Skiløperforening

RC1 Gutter: Lars Ivar Skårset, Søre Ål IL

NIF-EPI02, 02