Hopp til innhold

Leif Torbjørn Næsvold er tatt ut til EYOF

Uttak EYOF

Norges Skiforbund kombinert innstiller fire løpere til EYOF 2015

European Youth Olympic Festival (EYOF) arrangeres i Vorarlberg & Liechtenstein 25. – 30. Januar 2015.

Olympiatoppen ser på deltagelse i EYOF som en del av en langsiktig utviklings- og læringsprosess for unge idrettsutøvere. Derfor setter vi fokus på sentrale læringselementer i forbindelse med precamps, andre forberedelsestiltak og gjennomføring av mesterskapene. I kontakt med utøvere, trenere og særforbund er vi tydelige på at utviklingsfokus skal være tydelig overordnet resultatfokus i forberedelse til og gjennomføring av de aktuelle mesterskap.

Følgende kombinertløpere er innstilt til EYOF:

Einar Lurås Oftebro - Jardar IL
Lars Ivar Skårset - Søre Ål IL
Leif Torbjørn Næsvold - Røykenhopp
Vegard Tiller - Moelven IL

nif-epi04, 04