Hopp til innhold

Espen Andersen (NTB Scanpix)

Syv til Ramsau

Norges Skiforbund sender syv utøvere til helgas World Cup-renn i Ramsau.

Etter en frihelg er kombinertsirkuset klare for nye renn i World Cup. Riktignok spøkte det lenge for om det i hele tatt skulle bli renn i Østerrike til helga på grunn av mildvær og snømangel. Men arrangørene har klart å skrape sammen en kortere langrennssløyfe, samt at hoppbakken er klar. Det er fortsatt usikkert hvor lang langrennssløyfa blir, men FIS ga grønt lys for gjennomføring så sent som søndag.

- Vi er selvfølgelig glade for at det blir renn. Målsettingene er å være med å kjempe i toppen, sier sportssjef Sverre Rotevatn.

Håvard Klemetsen og Mikko Kokslien reiste ned til Ramsau allerede mandag for å forberede seg til rennene. Blant annet skal både Klemetsen og Kokslien ha et par ekstra økter i bakken med hopptrener Nik Huber. De andre landslagshopperne har trent i Trøndelag siden World Cup-rennene på Lillehammer. 

Det er Team sprint lørdag, mens det er individuelt renn søndag.

Se også sak på fisski.com

Disse stiller for Norge
Jørgen Graabak, Byåsen IL
Magnus Krog, Høydalsmo IL
Mikko Kokslien, Søre Ål IL
Håvard Klemetsen, Kautokeino IL
Jan Schmid, Sjetne IL
Magnus Moan, Byåsen IL
Espen Andersen, Lommedalens IL

Les mer om rennene på fisski.com