Hopp til innhold

Italiensk og østerriksk i Høydalsmo

Espen Andersen best med fjerdeplass av nordmennene i Høydalsmo.

De norske unggutta nådd ikke helt opp i COC-konkurransene i Høydalsmo i helgen. Seierspall lørdag

Nærmest var Espen Andersen da han lørdag gikk inn til en 4. plass, etter å ha ligget som nummer 11 etter hoppingen. Best denne dagen var østerrikeren Sepp Schneider, som slo landsmannen Marco Pichelmayer i en spurtduell. På tredje kom tyskeren Wolfgang Boesl, som var mannen som ledet etter hoppingen. Nettopp hoppingen er det de norske bør si seg mest fornøyde med denne helgen.

Lørdag endte Jarl Magnus Riiber fra IL Heming som nyummer to og Christian Ingebrigtsen som nummer tre i bakken. Søndag krabbet begge enda ett hakk opp, og fikk æren av å gå ut først i langrennet. Farten i sporet er foreløpig ikke av samme kaliber. De to ungguttene endte til slutt som nummer 25 og 26.


Seierspall søndag.

Best norske søndag ble Sindre Pettersen fra Nittedal på en 7. plass. Vant gjorde Armin Bauer fra Italia, foran Marco Pichelmayer og Lukas Greiderer fra Østerrike.

nif-epi04, 04