Hopp til innhold

RC kombinert avlyst

Det er med tungt hjerte vi må meddele at det ikke blir kombinertåpning i RC på Raufoss.

Det ble i går kveld bestemt at kombinertdelen av RC på Raufoss dessverre må avlyses. Dette på grunn av manglende snø i løypene på Raufoss og i øvrig omegn. Arrangøren har gjort det som er mulig for å få til langrennsløyper på skistadion. Vårt siste håp var knyttet til værmeldingen for i går som var lovende. Langrennsgruppa i Raufoss var klar med utstyr og mannskaper til å preparere løypene, men dessverre ble snøfallet mye mindre enn forventet.

Tidligere har vi vært i kontakt med Vind IL som hadde kommet i gang med snøproduksjon på sin skistadion. Mildværet tidlig i uka medførte stans i produksjonen og umuliggjorde utkjøring av snøen i løypene. Vind IL var meget positive til å stille opp for oss og skal ha honnør for forsøket.

Arrangøren, sammen med rennkoordinator i RC kombinert, skal ha ros for sin innsats.

Det var foreløpig 35 deltagere påmeldt til sesongåpningen i kombinert.

Vi danser snødansen og krysser fingra for mer snø fremover.

 

nif-epi04, 04