Hopp til innhold

Kretssamling i langrenn på Stord

Stord IL inviterer til kretssamling for langrennsløparar født 2004- 2007. Flott rulleskiløype, idrettshall og sherpatrappene er noko av det som vert brukt denne kjekke helga 30. august til 1. september.

Samlinga startar fredag 30. august og varer til søndag 1. september. Det heile vert avslutta med rulleskirenn i Prestegardsskogen. På rulleskirennet er det opent for alle klassar. Påmeldingsfristen er onsdag 28. august.

Samlinga kostar 1100,- Arrangøren ordnar transport til og frå Sandvikvåg for dei som ikkje har skyss. Hentetida Sandvikvåg er 1645. Ev ekstra behov tar de kontakt med arrangøren om.  Me oppfordrar spesielt foreldre til å kome på rulleskirennet på søndag.  

 PROGRAM Stord 30. AUGUST - 1. SEPTEMBER

 Frist for påmelding til samling er søndag 25. august.

 PÅMELDING KRETSSAMLING STORD 19  

nif-epi04, 04