Hopp til innhold

Anna Bryn Mørkeset sin andre omgang var suveren og sikra gullet i juniorklassen i NM, under fis-renna på Voss denne veka.

NM gull til Anna

Anna Bryn Mørkeset tok NM-gull under mandagens storslalåm i juniorklassen. Meisterskapen for junior går undervegs på fis-renna i Jølster og på Voss. Frå før sikra Anna seg sølv under slalåm-rennet i Jølster på søndag.

Det vart ein jubeldag på heimebane, når NM-gullet vart sikra med ein super andreomgang under storslalåmkonkurransen i Bavallen. Anna vart nummer to totalt i rennet. Fis-renna på Voss fortset med slalåm tysdag og onsdag. Anna har med  bla kvalifisering og deltaking under ungdoms-OL tidlegare i vinter og supre resultat etterpå, markert seg skikkeleg i toppen blant dei komande toppalpinistane til Noreg.  

resultat og live-timing frå Fis - Bavallen

Sjå sak i Avisa Hordaland om Anna sin NM siger

Nokre bilete frå flotte alpintkonkurransar i Bavallen

NIF-EPI02, 02