Hopp til innhold

Her frå fjorårets Young attacking vikings arrangement i Eikedalen.

Young attacking vikings til Bavallen

Det vert lavterskel alpintmoro i Bavallen på laurdag 23. februar. Søndagens arrangement i Eikedalen vert utsatt grunna manglande snø.

Me gjentek suksessen frå i fjor og inviterer til ein fartsfull og kjekk alpintdag i Bavallen laurdag. Det vart lagt til rette for ulike løyper i ulikt terreng og masse kjekke utfordringar. Me stiller med deltakarpremiar til alle. 

Opprinneleg skulle det også vere tilsvarande arrangement i Eikedalen på søndag. Sidan det er manglande skiforhold i Eikedalen til å gjennomføre eit godt nok arrangement, så er dette utsatt. Om me får til eit arrangement seinare i sesongen så vert det oppdatert med ny invitasjon. 

 INVITASJON YAV - BAVALLEN LAURDAG 23. FEBRUAR 

AVLYST!! - nvitasjon YAV - eikedalen Søndag 24. februar

 

Her frå fjorårets arrangement i Bavallen. Velkomne til ny dag med skimoro!

NIF-EPI01, 01