Hopp til innhold

Flotte forhold og god deltaking på laurdagens Fanarenn på Totland.

Langrennshelg i Bergen

Dei flotte skiforholda i Bergen vart vist fram til dei nesten 200 deltakarane laurdag og 130 deltakarane på søndag, når laurdagens fanarenn og søndagens vikingrenn vart arrangert.

Laurdagens renn gjekk i friteknikk. Raskaste løpar i den lengste løype for damene vart junioren Eivor Vestrheim Skjerven, Bulken IL. I den lengste løypa for menn, så var det junioren Olve Ure, Voss IL, som var raskast.

Resultat fanarennet friteknikk laurdag 02.02.2019 

Søndagen inviterte Tif Viking til renn i klassisk stil i same løypene på Totland. Her var det ca 130 deltakarar. Raskast i den lengste løype for damene var Amalie Galaaen Røthe, Voss IL. Ho vert junior fyrst om to år!  I den lengste løypa blant herrene var det Eirik Brakvatnet Mjelde, Osterøy IL, som var raskast. 

Resultat Vikingrennet klassisk søndag 03.02.2019 

NIF-EPI01, 01