Hopp til innhold

Kretssamling i langrenn på Stord

Stord Il inviterer også i år på kretssamling for langrennsløparar født 2003- 2006. Flott rulleskiløype, idrettshall og sherpatrappene er noko av det som vert brukt denne kjekke helga 31. august til 2. september.

Samlinga startar fredag 31. august og varer til søndag 2. september. Det heile vert avslutta med rulleskirenn i Prestegardsskogen.  Det er opent for alle klassar. Påmeldingsfristen er 29. august.

Samlinga kostar 1100,- Arrangøren ordnar transport til og frå Sandvikvåg for dei som ikkje har skyss. Hentetida Sandvikvåg er 1645. Ev ekstra behov tar de kontakt med arrangøren om.  Me oppfordrar spesielt foreldre til å kome på rulleskirennet på søndag.  

Program og tidsplan 31.august - 2. september

Frist for påmelding til samling er søndag 26. august.

PÅMELDING KRETSSAMLING STORD 18 

NIF-EPI03, 03