Hopp til innhold

Eivor Vestrheim Skjerven var raskast av alle damene også på Røldalsrennet.

Resultat Røldalsrennet

Sjå resultat frå Røldalsrennet, som gjekk i klassisk stil. Romjulsrennet gjekk av stabelen laurdag 30. desember. Gaute Kvåle og Eivor Vestrheim Skjerven var nok ein gong dei sterkaste i dei lengste løypene i herre- og dameklassen.

Det var fine skiforhold, når nærare 200 løparar møtte opp på det tradisjonsrike romjulsrennet i Røldal Sjå sak om rennet i lokalavisa Hardanger folkeblad. 

Det var nok ein gong Gaute Kvåle, som her gjekk på heimebane i Røldal IL sine løyper, som var raskaste i den lengste løypa, som også på jularennet den 26. desember. Blant damene vart det også ein "dobbel"  med bestetid blant damene i både jularennet og røldalsrennet. Her var det Eivor Vestrheim Skjerven frå Bulken som framleis er junior, som var raskast igjen.  

Resultat røldalsrennet 30. desember

nif-epi04, 04