Hopp til innhold

Påmelding overnatting Telenorleikene Meråker

Frå 10 - 13. mars vert Telenorleikene arrangert i Meråker. For påmelding til overnatting, buss og fellestrening i forkant; Sjå påmeldingslink. Også link til arrangørens side. Frist overnattingspåmelding 1. februar. Frist deltakarpåmelding til arrangør er 28. februar.

Når de registrerer overnatting, så er det ein person per utfylling. Rombestilling er på Storlien høgfjellshotell og vil koste frå 630,-- 750,- per person for fullpensjon om man er på 2 eller 3 manns rom. Enkeltrom vil koste frå 1000 til 1200,-. Om det er eit ynskje, så sender ein mail om dette til skikretsen v/ Bernt. 

I forkant av telenorleikene vil AK arrangere felles trening for deltakarane. Dette melder ein seg på i same skjema som overnatting og buss.

Det er satt opp tilbod om busstransport i Meråkerregionen og Storlien i samband med arrangmentet. Dette vil koste ca 100,- per dag. Dette kryssar ein av på i same skjema som overnatting og felles treningspåmeldingen.  

Skikretsen vil ha med  trenere til renna i Meråker.

Påmelding Felles trening overnatting og buss

Frist for påmelding er 28. februar.
Informasjon om arrangementet og påmelding

NIF-EPI02, 02