Hopp til innhold

Oppdatert kretscup og informasjon ungdomsstafett

Oppdatert samanlagtstilling i kretscupen langrenn etter Samnangerrennet. Sjå også informasjon om uttakskriteriar ungdomsstafetten.

Poengstilling Kretscupen 2016 4 renn

Presisering uttakskriterier Ungdomsstafetten 7. februar:

Informasjonen som vart lagt ut 07.01.2016 kan tolkast som om dei vanlige uttakskriteria er blitt endra, og dette er det korrekt nok blitt reagert på. Dette var ikkje hensikta. Det er dei gjeldande kriteria som ligg ute på nettet som skal gjelde.

 

http://www.skiforbundet.no/Documents/Krets/Hordaland/Langrenn/Uttakskriterier%20%202014.pdf

 

I år vil ikkje HL kunne vere med fordi dette kjem for seint ift stafetten. Det er då samla resultat frå kretscupen som slår inn først og med klassisk stilart som neste kriterie. Så mange renn som mulig vil vera gjeldande ift påmeldingsfristen. Det blir overvekt av klassiske renn, og dette bør gje LK eit godt grunnlag for uttaket sidan ungdomsstafetten i år går i klassisk stil.

LK vil utføre uttaket etter gjeldande kriterier og ved tvil med beste grad av skjønn i tillegg.

 

Vh langrennskomiteen Hordaland skikrets