Hopp til innhold

Hovudlandsrennet i alpint - Bjorli

Informasjon om arrangementet og påmelding til felles overnatting Hordaland, for hovudlandsrennet på Bjorli frå 14 - 20 mars.

Hovudlandsrennet i alpint går i år på Bjorli. Konkurransane går frå 15-20 mars. Hordaland skikrets har bestilt overnatting på Bjorlitunet frå 14-20 mars. Det er reservert to store leiligheter for 24-28 personar i perioden. Kostnaden per person vil vere mellom 1400,- og 1800,- basert på antalet som overnattar frå Hordaland. Leilighetane er utstyrt med  kjøkkenfasilitetar. De må ta med sengetøy og handkle. 

Frist for påmelding overnatting er satt til 26. februar. 

Påmelding overnatting Bjorli 14-20 mars

Hugs påmeldingsfrist til arrangør går ut 26. februar

Informasjon om arrangementet og påmelding

NIF-EPI02, 02