Hopp til innhold

Sesonginformasjon langrenn 2013-14

Langrennskomiteen har oppdatert informasjon rundt sesongen 2013-14. Link til informasjon , fellesreiser og påmeldingsskjema.

 

Langrennskomiteen har laga eit informasjonsskriv for sesongen 2013-14.

For nasjonale renn finn du oppdatert renninformasjonsskjema. Der ligg informasjon om støttepersonell og reise/opphold. Merk spesielt informasjon rundt junior NM i Mo i Rana og flybestillingar i samband med dette.

For både utøvarar og støtteapparat/foreldre skal ein førehandspåmelde seg til alle nasjonale renn. Målet er at alle har meldt seg på innan 30 oktober. Avmelding gjer ein innan fristane som ligg inne på "renninformasjonskjemaet"

Påmelding med EIN person per skjema for fellesreiser på nasjonale renn gjer du på denne påmeldingslinken.