Hopp til innhold

Magnus Brevig (NTB)

Brevig ny hovedtrener i hopp

Magnus Brevig (40) er ansatt som hovedtrener for de mannlige utøverne på hopplandslaget. Brevig har vært trener på landslaget siden 2009, og har også hovedansvaret for sport science (teknologi og utvikling) på hopplandslaget.

– Jeg er topp motivert og gleder meg, men er samtidig ydmyk for oppgaven og vet at dette blir en stor utfordring. Med min mangeårige bakgrunn på landslaget har jeg klare tanker om hva som blir viktig i jobben sammen med utøverne og støtteapparat i tiden som kommer, sier Magnus Brevig. 

I juni ble det offentliggjort at Jan-Erik Aalbu er ansatt som daglig leder i hopp fra 1.august, og dermed har det øverste ansvaret for den daglige driften, både sportslig, kommersielt og administrativt. Brevig ser frem til å samarbeide med sin nye sjef.
–Jan-Erik har stor kompetanse og lang erfaring i norsk idrett, ikke minst fra hoppsporten. Vi har allerede hatt gode samtaler, og vi har en felles forståelse om hvordan vi skal jobbe sammen fremover. Samarbeidet med hopp-teamene blir også viktigere enn noe gang, sier Brevig.   

Christian Meyer fortsetter som hovedtrener for de kvinnelige hopperne. Meyer har hatt hovedansvaret for kvinnene de siste 13 årene.
– Vi opplevde fantastiske prestasjoner i bakken sist vinter, og vi har hatt en solid og god start på sommersesongen. Spesielt gledelig er det å ha Anna Odine Strøm tilbake i bakken etter kneskaden forrige sesong. Både utøvere og støtteapparat viser en sterk dedikasjon til det som er vårt store mål til vinteren; VM-gull for lag på hjemmebane i Trondheim, sier Christian Meyer.


Christian Meyer. Foto: NTB

Ståle Villumstad (konstituert sportssjef) blir leder for administrasjon og arrangement. 

Den nye ledergruppen i hopp består av Jan-Erik Aalbu, Ståle Villumstad, Christian Meyer og Magnus Brevig.

Hopplandslaget blir offentliggjort i løpet av kort tid. 

NIF-EPI01, 01