Hopp til innhold

Endringer RC Tolga

Pga vinforholdene som er meldt, vil det være endringer i lørdagens renn

På grunn av vind kan det bli nødvendig å gjøre endringer på programmet for helga. Det er svært stor sjanse for at programmet lørdag fremskyndes, og at 60m hopper først. Start prøveomgang KAN bli så tidlig som kl 9.00. Endelig avgjørelse taes av jury senest på lagledermøtet i kveld kl 20.30. Det vil bli overføring på Teams. (Link lenger ned)

Denne eposten er sendt til epostadressen til de vi har i påmeldingen på Isonen. Det legges også ut info i andre kanaler. Det hadde vært fint om alle er med å informere sine lagkamerater, slik at alle er informert.
Treningshopping i kveld, 19.00-20.30 gjennomføres som planlagt.
På vegne av arrangør og Jury,
Rennleder Asgeir Hilmarsen
 
Microsoft Teams meeting
Join on your computer, mobile app or room device
Click here to join the meeting
nif-epi04, 04