Hopp til innhold

Kreftkampen 2023

Hopplandslaget spiller Kreftkampen 2023

Fredag 8. september stiller Hopplandslaget til start på KK-plassen i Kolbu for å underholde og samle inn penger til Kreftforeningen. De skal spille mot et kjendistungt Team Skinstad.

Maren Lundby kan mer enn bare å hoppe på ski. I år har hun brukt sommersesongen til å finpusse ferdighetene på fotballbanen. Sammen med Kolbu og Team Skinstad arrangeres Kreftkampen på KK-plassen for sjuende gang. 

Hopplandslagets start 11'er består av blant annet Halvor Egner Granerud, Johann Forfang, Clas Brede Bråthen, Alexander Stöckl, Christian Meyer og lagkapteinene Maren Lundby selv. Resten av Hopplandslaget, inkludert støtteapparatet stiller både som innbyttere og heiagjeng!

Team Skinstad har fått med seg sterke navn, og vi gleder oss til å se blant annet Hans Christer Holund, Marthe Kristofferen, Kristin Mürer Stemland og Vetle Thyli i aksjon. Det ryktes også at Kjetil Andre Aamodt, Paul Håvard Østby og Kasper Wikestad tar turen.

Kampen kan sees live på KK-plassen fredag 8. september kl. 19:00, og for de som ikke får tatt turen lover Hopplandslaget å oppdatere på sosiale medier for å sørge for at resten av landet får med seg det som skjer på banen. 

NIF-EPI01, 01