Hopp til innhold

Anna Odine Strøm, Hinterzarten
Anna med seier i Hinterzarten (Hopplandslaget)

Laget til Willingen

Hopplandslaget er klare for en av mest tettpakkede hopphelgen denne sesongen. 11 utøvere stiller til start gjennom helgens konkurranser i tyske Willingen.

Bakken i Willingen er den største "storbakken" på World Cup-kalenderen. Det blir en rolig nedtrapping for gutta som kommer rett fra årets første skiflyvningshelg i Kulm, og en fin generalprøve for jentene våre som om halvannen måned skal i aksjon i "verdens største hoppbakke", Vikersund. 

Anna Odine Strøm tok seieren i søndagens siste renn i Hinterzarten, og Halvor Egner Granerud tok storeslem i Kulm, resten av utøverne har varierende resultater, men vi ser at det er flere som begynner å spisse formen inn mot VM i Planica som er i gang om tre uker. 

Laget i Willingen (kvinner):
Anna Odine Strøm
Silje Opseth
Thea Minyan Bjørseth
Maren Lundby

 

Laget i Willingen (herrer):
Halvor Egner Granerud
Marius Lindvik
Johann Forfang
Daniel-André Tande
Kristoffer Sundal
Bendik Heggli
Fredrik Villumstad

nif-epi04, 04
NTB Scanpix