Hopp til innhold

Jentesamlingen nærmer seg!

Pernille, Ingebjørg og Line gleder seg enormt til helgens (10. -12.11)  Prosjekt 2026 UNG samling på Lillehammer. Programmet er nå spikret, og de garanterer en sosial helg fylt med læring, utvikling og mestring.

De har satt sammen tre gode økter som vil ta for seg hvordan man kan jobbe med skadeforebyggende trening gjennom ulike øvelser, både hopptekniske øvelser, gjennom morsomme stabilitetsøvelser og hvordan unge jenter kan begynne med styrketrening.

Målet med samlingen er å vise at skadeforebyggende trening for jenter både er viktig og nødvendig, men også at det kan gjøres på så mange ulike måte. Skadeforebyggende trening trenger ikke være kjedelig trening.

Etter middag fredag kveld vil jentene bli bedre kjent med hverandre, mens foreldrene er invitert på en workshop med temaet: Hva er skadeforebyggende trening, og hva er viktig å ta hensyn til i forhold til jenters utvikling gjennom tenårene. Etter avslutning på søndag vil det også være mulig å kjøpe pent brukte jentedresser, samt å få disse tilpasset om det trengs.

Med vennlig hilsen / Best regards

 Line Jahr

Program og påmelding:

 

NIF-EPI01, 01