Hopp til innhold

Maren Lundby
Maren Lundby (Hopplandslaget)

Laguttak Hinterzarten og Kulm

27-29. januar er det World Cup for både jentene og gutta. Jentene skal i aksjon i tyske Hinterzarten (HS111) og gutta skal ha sesongens første skiflyvningsrenn i østerriske Kulm (HS235). Norge sender 11 utøvere.

Etter en konkurransefri helg er jentene  tilbake i World Cupen og stiller til start i to individuelle konkurranser i Hinterzartens nye bakke. Gutta skal hoppe det første skiflyvningsrennet for sesongen i Kulm, og vi ser frem til neste gang det skal flys langt denne sesongen, da er jentene endelig med, så det er bare å merke seg tid og sted: Vikersund, 17-19. mars! Halvor ligger nå bare 48p bak Dawid Kubacki (Polen) i World Cup-sammendraget, så det blir spennene å se hvordan det ser ut etter helgen. 

Spesielt gledelig å ha Maren  tilbake på startlista, hun tok en ny konkurransepause etter å ha stilt til start i jentenes to første World Cup-helger.

Laget i Hinterzarten:

Silje Opseth
Anna Odine Strøm
Thea Minyan Bjørseth
Maren Lundby

Laget i Kulm:
Halvor Egner Granerud
Marius Linvik
Johann Forfang
Robert Johansson
Daniel-André Tande
Kristoffer Sundal
Benjamin Østvold

NIF-EPI02, 02