Hopp til innhold

Påmeldingen til Storsamlingen er åpnet

Da har påmeldingen åpnet til Storsamlingen i Vikersund i uke 25 åpnet

Det er kommet inn spørsmål barn kan delta uten foresatte. Det er det dessverre ingen mulighet til, men man kan avtale internt innen klubb/team at noen kan ta ansvar for flere enn egne barn. Håper det ordner seg for dere som har behov for dette.

Påmeldingslenke her

Endelig er vi tilbake med Storsamling for alle hoppere i Norge. Hopplandslaget vil være der, både utøvere og trenere, de skal bidra som trenere, som foredragsholdere og det vil også bli anledning til å snakke med og ta bilder med de.

Det planlegges for hopprenn på St. Hansaften, med grilling og sosiale aktiviteter. Ellers vil det bli mye hopping, og mye varierte aktiviteter.

Det vil også bli en egen jentekveld, og vi vil også legge til rette for en diskusjon om hvordan vi best mulig skal jobbe sammen for å ta vare på/sørge for at det blir flere ungdomshoppere.

Det vil bli tilbud om camping og også vil Vikersund evt komme tilbake med tilbud om overnatting i dommertårnene. Men det er ikke helt bestemt enda, dette må sjekkes med brannvesen og andre myndigheter.

Hotell vil også bli tilbudt, men dette er helelr ikke helt klarlagt enda.

Hopplandslaget og Vikersund IF gleder oss, og håper vi sees i Vikersund fra mandag 20. juni til fredag 24. juni.

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix