Hopp til innhold

Fint i Knyken
Fra Trønderhoppskole i Knyken

Vellykkede sommersamlinger

Det har vært en aktiv hoppsommer. Det har vært aktivitet mange steder, og latter og glede har fylt mange bakkeanlegg i landet. Takk til alle arrangører!

Det har vært avholdt samlinger mange steder i landet, og det har vært moro å se hvor bra det jobbes. Det er så utrolig mange ildsjeler rundt omkring som holder sporten vår levende, og det skal vi være stolte av. Det er gledelig at så mange ønsker å ha samlinger. Det er et veldig viktig grep for å skape gode miljøer. 

Rollen til NSF hopp i år har vært å være med på samlinger for å se, lære og få gode innspill, men også komme med innspill, tips og dele gode ideer med hverandre. Vi har vært tilstede følgende steder i år:

NTG/Lillehammer samling
Voss/Vikafjellet
Vikersund regional samling
Kollenhopp samling uke 25
Molde
Spjelkavik
Hedmarkhoppsamling i Vikersund/Gjerpenkollen
Trønderhoppskolen
Evje/Otra IL

Lenke til flere bilder fra sommeren

 

 


Det gjenstår å få til besøk i Nord-Norge, men vi sjekker planer for det nye store anlegget i Mo i Rana som ferdigstilles i disse dager. I tillegg er vi invitert til Skjærhaugen 18. - 19. september i deres nylagte plastbakker.

Det er helt fantastisk å få være sammen med alle engasjerte trenere, utøvere og foreldre som alle har den samme passion for hoppsporten som oss. Det er deilig å være tilstede over flere dager på samlinger, der man ser utviklingen til hopperne fra dag til dag. 

Men kanskje det aller morsomste er å se alle jentene som nå er å se i hoppbakken. Det er tydelig at Maren Lundby og de andre landslagshopperne inspirerer!

Rune Rebne og Tore Øvregård takker alle som har tatt godt i mot oss i hopp-Norge, og vi gleder oss til vi sees igjen!


NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix