Hopp til innhold

Super helg i Midtstuen!

Endelig. Endelig ble det renn. At mange var glade for å komme tilbake til "normalen", var lett å se. Mye god hopping, mange smil, og gjensynsglede med utøvere og foreldre man ikke har sett i bakken på lenge.

Fredagen ble innledet med kombinert, og det i vanskelige vindforhold. Men man fikk avviklet både kombinertrenn og offisiell gtrening på fredag. Det ble litt sent, men det er vanskelig å gjøre noe med vindforholdene..

Lørdag og søndag viste værgudene seg virkelig fram, og det ble to flotte dager. Det ble meget godt arrangert av Kollenhopp, og det gjør seg virkelig med gode speakere. Takk til Marius Huse, Terje Hilde og Sigurd Søberg.

Konkurransene viste at selv om det har vært sparsommelig med konkurranser, så har det vært hoppet mye lokalt og regionalt. Veldig mye god hopping, og gledelig at så mange nå setter nedslag. Det ble mange gode og lange hopp, og det viser at det gror godt bak, selv om vi skulle ønsker at enda flere deltok på rennene.

Resultatene til Hovedrennet og HL finner du her: 
Individuelt

Lag

Flere bilder fra helgen finner du her på Google Foto

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix