Hopp til innhold

Meget vellykket webinar med Granerud

Granerud i storform i møte med foreldre, utøvere og trenere. Hvis du gikk glipp av det, så finner du lenke til video av webinaret her.

Det ble et meget vellykket webinar. Granerud svarte på mange spørsmål fra utøvere, og det ble  tatt meget godt i mot fra tilhørerne. Dersom du ikke fikk det med deg, finner du lenke til et opptak av webinaret her:

Webinar med Granerud

 

Nå har du sjansen. På tirsdag 16.3 klokken 19, stiller Halvor Egner Granerud på vårt webinar. Han vil fortelle litt om hvordan han trente som barn/ungdom, og han har også VELDIG lyst til at dere sender inn spørsmål på forhånd, så han kan svare dere best mulig. Nå har du sjansen til å spørre om akkurat det DU lurer på.

 
Påmeldingsfristen er gått ut, men du kan sende meg en melding på 9153 9194. Oppgi epostadresse, så får du tilsendt invitasjon til webinaret.

Benytt sjansen til å få svar på akkurat det du lurer på!
 
Webinaret er ment for utøvere, trenere, frivillige og foreldre i hoppsporten.
NIF-EPI03, 03