Hopp til innhold

Hans-Christian Gabrielsen viste stor interesse for skihopping. Her fra et møte med A-landslaget sommeren 2020. (Gorm Kallestad / NTB)

Hvil i fred, Hans-Christian

Det er med stor sorg Hopplandslaget mottok nyheten om Hans-Christian Gabrielsens dødsfall.

Vi ønsker å uttrykke vår dypeste medfølelse til hans familie og til LO. Hans engasjement og interesse var beundringsverdig. Han var like flink til å oppmuntre når det gikk tungt, som han var til å rose og gratulere når det gikk bra.

 

Norge har mistet en sterk og stødig leder, og vi har alle mistet et godt hoppmenneske... Et stykke «solid og hel ved».

 

- Beskjeden om at Hans-Christian er gått bort så altfor tidlig, kom som et stort sjokk. LO har mistet en bauta. Samtidig har vi i Hopp-Norge lært å kjenne et fantastisk menneske, en dyktig leder og en engasjert og interessert samarbeidspartner, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen.

 

- Jeg føler meg heldig som fikk lov til å bli kjent med Hans-Christian. For meg var han en rolig, men engasjert person som evnet å se alle i rommet. Det var ubegripelig å motta beskjeden, og jeg sender varme tanker familie og berørte. Jeg kommer til å savne han, sier verdensmester Maren Lundby.

 

Hoppfamilien med hoppere, trenere, ledere og frivillige sørger med dere.

NIF-EPI01, 01
NTB Scanpix