Hopp til innhold

Silje Opseth slo til med bakkerekord og to pallplasser sist helg. (Alexander Henningsen / Hopplandslaget)

Uendret lag foran tettpakket Hinzenbach-helg

Hele tre renn står på programmet når hoppkvinnene tar turen til Østerrike i helgen.

Landslagssjef Christian Meyer kjører samme lag som var i aksjon både i Ljubno og Titisee-Neustadt.

 

- Alle fem har til de grader fortjent plassen. Det er supert at det er satt opp et ekstra renn World Cup-renn fredag. Det er jo derfor vi holder på med dette, vi elsker jo aller mest å konkurrere, sier Meyer.

 

Han og utøverne er hjemme i Norge i midtuken etter å ha vært igjen i Mellom-Europa mellom rennene i Ljubno og Titisee-Neustadt.

 

- Det er ekstremt godt å komme hjem noen dager. Helt fantastisk å få litt tid med dem hjemme. Det er litt ekstra å tenke på når man reiser i disse koronatider med mye testing og papirarbeid. Nå handler det om å nullstille foran en tettpakket konkurransehelg. Vi har utøvere som virkelig kan prege rennene, sier Meyer.

 

Sist helg satte Silje Opseth bakkerekord i Titisee-Neustadt. Hun var i tillegg på pallen i begge renn. 

 

- Jeg gleder meg masse til helgas konkurranser. Tre renn blir bra. Fokuset mitt ligger på arbeidsoppgavene og å tørre å være rå. Også får jeg lese resultatlista når rennene er ferdig. Jeg tar med meg de gode opplevelsene fra forrige helg og har dem lagret på selvtillitskontoen, men Hinzenbach er en helt annen bakke og der kan alt skje. Jeg vet at jeg kan være med i toppen der også, men konkurransen er tøff, sier Opseth.

 

TV 2 sender alle rennene. Kasper Wikestad og Anniken Mork sitter i kommentatorbua.

 

Uttak hopp kvinner i Hinzenbach:

Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda), Eirin Kvandal (Mosjøen), Maren Lundby (Kolbu/KK), Silje Opseth (Holeværingen) og Anna Odine Strøm (Alta).

NIF-EPI02, 02
NTB Scanpix