Hopp til innhold

Ti hoppere får sjansen i Klingenthal

Pallplassene til Marius Lindvik (Wisla) og Silje Opseth (Lillehammer) varmet litt ekstra i helgen. Nå er begge kjønn samlet for felles World Cup-helg i tyske Klingenthal.

- Vi gleder oss til to renn i stor bakke. Det var veldig gledelig å se nivået til Silje i helgen. Hun dokumenterer at hun er en kandidat til å vinne renn. Annas sistehopp viser at hun kan ta pallplasser gjennom vinteren. I tillegg ser vi at Thea gjør fine ting, men hun hadde utur med bakvind i helgen. Det skal bli spennende å se hennes utvikling i rennene som kommer, sier landslagstrener Christian Meyer.

 

- Vi kjører uforandret lag i Klingenthal. Daniel og Halvor bestemt seg for å være igjen i Mellom-Europa for å få litt mindre reisebelastning. Robert og Anders skal ha en god treningsdag med Thomas Lobben i Lysgårdsbakkene før de drar ned til Tyskland, sier landslagstrener Alexander Stöckl.

 

Uttak World Cup hopp i Klingenthal, Tyskland:

Thea Minyan Bjørseth (Lensbygda Sportsklubb)

Anders Fannemel (Hornindal Idrettslag)

Johann Forfang (Tromsø Skiklub)

Halvor Egner Granerud (Asker Skiklubb)

Robert Johansson (Søre Ål IL)

Marius Lindvik (Rælingen Skiklubb)

Silje Opseth (IL Holeværingen)

Anna Odine Strøm (Alta IF)

Daniel-André Tande (Kongsberg IF)

Fredrik Villumstad (Skimt)

NIF-EPI03, 03
NTB Scanpix